Aanbevelingen

Angela;

Ik vind het heel erg fijn en handig om de adviezen en handvaten van je te hebben meegekregen. Dit zal mij echt helpen in de verdere verloop van mijn zoektocht naar mijn (droom) baan. En ook zeker de oefening van de positieve affirmaties. Hier had ik nog niet aan gedacht.
 
Het coachingsdocument is voor mij een naslagwerk. Zeer waardevol om samen de stappen te hebben doorlopen en nu kan ik het naslaan als ik bijvoorbeeld het overzicht verlies of terugkijken naar de oefening met de afbeeldingen.
 
Hartelijk dank voor de goede tips, adviezen en handvaten wat ik kan meenemen in mijn verdere ontwikkeling en loopbaan.
 
Het was voor mij een top ervaring. Ik vond het heel fijn dat je mij de ruimte gaf om ook bij mijn gevoelens en emoties stil te staan. Wat mij absoluut heeft geholpen.
 
Nogmaals dank. Jij bent een hele fijne coach om mee samen te hebben gewerkt :D.
Dank voor alle hulp en inzichten. En heel veel geluk en succes met alles wat er op jouw pad komt.
 
Hartelijke groet,

-/-

Remco , blended traject (videobellen)

Wat mij het meest heeft geholpen om van iemand die ik niet ken in een gesprek te horen heb gekregen dat ik niet als een volslagen idioot over kom op beeld.

Met dat in mijn achterhoofd ga ik nu meer zelfverzekerd aan de slag. Vorige week vond ik in de buurt bibliotheek het boek “the Subtle art of not giving a f*ck” van Mark Manson ook geholpen.

-/-

Ina:

Mijn constante onzekerheid om alles niet goed te doen heeft mij doen besluiten het traject dat Monique aanbood aan te gaan. Het regelmatig feedback krijgen op de opdrachten en de prettige manier waarop dit gebeurde heb ik als helend ervaren.

Dit heeft mij dichter bij mijn doel gebracht om wat zekerder in het leven te staan.

Ook al is dit een project dat nooit af is besef ik dat werken aan mijzelf wel degelijk loont! Het feit dat je, veilig online, alleen met Monique aan het sparren bent geeft rust. Niets geen eng gedoe dat jouw hele verhaal straks open en bloot op straat ligt!

En waar ik eerst tegen de duur van het traject opzag is de tijd voorbij gevlogen. Ik ben in ieder geval blij dat ik in het diepe ben gesprongen….ik ben, veilig en wel, aan de overkant gekomen….het diploma denk ik erbij 😉

-/-

Kaat:

Beste Monique,
 
Ik vond dit een prettig en ook erg leerzaam traject.

De best pittige vragen hebben mij goed laten nadenken en uiteindelijk is er voor mij meer helderheid ontstaan over hoe ik verder kan. Ik heb er ook meer vertrouwen in dat ik wel degelijk mijn doel ga bereiken wat past bij mijn lange termijn doelen. Ik wil u dan ook hartelijk bedanken voor de aangeboden coaching

-//-