Wie ben ik

MM-ONLINECOACHING `wie ben ik LOGO
Online Coach Wie ben ik, Wie ben ik, MM-Online Coaching

Monique Mom, geboren 16-12-1957. Moeder van twee prachtige dochters en hun fijne partners. Stapelgek op mijn eerste kleinkind. Ik hou erg van beeldhouwen en schilderen.

  • Door mijn ruime ervaring in mijn werk als coach en adviseur en mijn levenservaring, heb ik de tools om samen met jou een pad te bewandelen waarin ik je help om met een andere blik te gaan kijken , naar jouw situatie en naar jouw doel wat je wil bereiken. Jouw intrinsieke motivatie wordt aangeraakt en zodra je dit ervaart, merk je dat je jouw stappen in het proces aan het zetten bent.

In mijn leven heb ik net als ieder ander de “hobbels”van het leven mogen ervaren. 

Ik heb het verdriet van het verlies van dierbaren ervaren, mantelzorg verleend , burn-out/depressie doorgeworsteld.

Alle momenten in mijn leven, hebben me weer verder gebracht in wie ik ben en ben blij dat ik ben gaan vertrouwen daarop. Samen met lieve mensen om mij heen en ook professionals die mij inzichten hebben geboden. Niemand kan het echt alleen!

Ik werk al ruim 12 jaar met plezier als coach ,online coach en adviseur werk in loondienst.

In 2018 heb ik de in company opleiding tot Online Coach gevolgd. 

Deze wijze van coachen “pakte” mij gelijk.

Het gevoel en de gedachte die gelijk opkwam was, Wauw!…wat een mooi instrument om in te zetten om doeltreffend en verbindend te coachen, daar wil ik meer van weten. Het online coachen raakt aan wat ik het liefste wil doen. Mensen ondersteunen in de stappen of stapjes die voor hen tot meer inzichten leiden en een ander proces van bewustwording op gang komt.

Online Coach Wie ben ik, Wie ben ik, MM-Online Coaching

Ik heb dan ook snel de keuze gemaakt om mij te gaan specialiseren en ben ook erg blij dat ik de specialisatie opleiding heb gevolgd omdat het raakt aan dat wat ik het liefste wil doen “samen met jou op pad gaan”.

Online Coach Wie ben ik, Wie ben ik, MM-Online Coaching

Online Coach Wie ben ik, Wie ben ik, MM-Online Coaching

Mijn opleiding tot gespecialiseerd E-coach Level II, heb ik in 2019 afgerond.

E-Coach & e-Counselor Register

De Integratiemodule E-coaching leidt op tot het level Certified eCoach Level II van het International eCoach & eCounselor Register.

Afbeeldingsresultaat voor nobco certificering
Afbeeldingsresultaat voor st!r
Afbeeldingsresultaat voor noloc certificering