Trajectvormen en prijzen

Trajectvormen en prijzen, Trajectvormen en prijzen, MM-Online Coaching

Samen op pad

“Ons pad is bewegwijzerd, ook al voelen we dat niet altijd zo. Je neemt soms een zijpad en verdwaalt even. Maar jouw wegwijzer brengt je altijd weer op jouw pad”

Jouw doel is leidend in het traject. Ik wandel met je mee  middels de ABC, eCP Methodiek  

korte achtergrond informatie:

Jouw intrinsieke motivatie wordt aangeraakt en zodra je dit ervaart, merk je dat je jouw stappen in het proces aan het zetten bent. 

Het online coachtraject verloopt middels het hanteren van het  ABC model en de eCP methode

De 3 fasen van het ABC-model:

Analyse         : Het in kaart brengen van de huidige situatie.

Internalise    : Er wordt actief en intensief samengewerkt tussen coach en cliënt om de gekozen  doelstellingen te realiseren.

Sustain         : Staat het waarborgen van de duurzaamheid van de behaalde doelstellingen centraal. De behaalde resultaten zullen hierdoor niet van korte duur zijn maar bestendigd worden voor de toekomst.

De eCP- methode bevat ingrediënten om online communicatie effectief vorm te geven. De eCP-methode bestaat uit 8 stappen en bevat twee belangrijke aspecten:

Analytisch lezen: de onderliggende behoefte van de cliënt achterhalen met behulp van de taalhandelingen van taalkundige Searle. 

Strategisch schrijven: het vormgeven van de (werk)relatie met behulp van de taalstrategieën van de taalwetenschappers Brown en Levinson. 

Met deze methodiek leer je te luisteren naar wat er staat geschreven

De meerwaarde van online coaching is het tijd- en plaats onafhankelijk werken, de betrokkenheid en het sneller tot de kern komen. Gevoelens of belemmeringen onder woorden brengen is niet voor iedereen makkelijk. Het is belangrijk dat de coachee nabijheid voelt. Mijn ervaring is, dat de band net zo intens is als bij face-to- face gesprekken.

De magie van online coachen schuilt in het proces van ontwikkelen dat op gang komt doordat je ingezonden berichten kunt laten bezinken alvorens deze te beantwoorden. Dat geldt voor zowel coachee als coach.

Dat vertragen leidt tot grotere bewustwording van eigen gedachten, gedrag en handelen. Doordat je als coachee, langer kunnen nadenken, wordt het duidelijker wat er afspeelt, waar de kern ligt .

Dat het zwart op wit staat maakt het krachtiger. Het toont dat er iets moet veranderen of doorbroken dient te worden. Door middel van vragen en opdrachten ga je aan de slag. Er wordt wat van jou gevraagd ;een dosis inzet en motivatie en de wil om je doel te bereiken.

We werken binnen de beveiligde Pluform online omgeving, zodat jouw privacy gewaarborgd wordt .

Samen gaan we de beste trajectvorm kiezen. Misschien is het voor jou, het best passende traject wel een combinatie van online coachen, videobellen, wandelcoaching. Een zogeheten blended traject

Het Wandel coachen, kan goed Coronaproof gebeuren. De afstand tussen elkaar is goed te bewaken.

Het Wandel coachen is een fijne manier om lekker buiten in een nabijgelegen bos, park aan de slag te gaan met jouw coachvraag zoals je die bij aanvang van ons traject hebt gesteld..

We gaan aan de hand van inspiratiekaarten aan de wandel. Doordat je beweegt, voel je je fitter en krijg je een fris gevoel in je hoofd. Wandelen geeft rust, plezier en ontspanning. Maar ook inzichten.

Klik op 👉  “Doe de oefeningen 👈 .  Er staat een leuke introductieoefening met behulp van de inspiratiekaarten voor je klaar, of volg de visualisatie oefening.

De duur van een basis traject is minimaal 6-8 weken. Waarbij we 2 contactmomenten in de week plannen. Daarbinnen bestaat de mogelijkheid om blended aan de slag te gaan.(whatsapp, videobellen, wandel coaching).

De keuze voor een kort traject van maximaal 4 weken, is zeker zo effectief als voor jou er al meer duidelijkheid is ontstaan , jij je pad al een stuk opgegaan bent.

Mocht dan  blijken dat er iets meer tijd nodig is, kan je altijd een uitbreidingsmodule aanvragen.

Online traject
Oriëntatiegesprek (telefonisch)gratis (20-30 minuten)
Kort traject (3 weken) 250,00 euro
Basis traject (6-8 weken)  499,00 euro
1e extra module (1-2`weken)150,00 euro
2e extra module (2-4 weken)250,00 euro
Sollicitatietraining (1 week) 3 onderdelen50,00 euro
Per extra uur online coaching35,00  euro

Offline traject

Wandel coaching, op afspraak kom ik naar jou toe, maximale rijafstand 15 km

Wandel coaching( 45-60 minuten)50,00  euro

Klik hier voor contact informatie.